Trei cadre medicale infectate cu COVID-19 după vaccinare

Trei cadre medicale infectate cu COVID-19 după vaccinare

Este vorba despre trei cazuri ale unor medici din Timișoara ce au fost confirmate cu COVID-19 după vaccinare. Directorul Spitalului de Boli Infecțioase a dat din umeri după care a declarat că aceștia erau deja infectați, dar erau asimptomatici în momentul vaccinării.

Vorbim despre două cadre medicale și un cadru auxiliar. Cadrul auxiliar a fost diagnosticat pozitiv chiar a doua zi după vaccinare și celelalte cadre medicale estimativ la 6-7 zile. Nu erau încă sub protecția vaccinului, deci nu le-am pus în acest context”, a declarat directorul spitalului.

Erau în cursul bolii, simptomatic ușor toate trei și când i-am testat i-am descoperit pozitiv. Nu îi punem în contextul vaccinării”, a subliniat el.

Acesta a mai justificat cum că cei trei medici nu prezentau simptome speficife în momentul administrării vaccinului. De asemenea a adăugat că starea celor trei este foarte bună și că vaccinul îi va ajuta deoarece încep să producă anticorpi care luptă astfel cu infecția.

Directorul spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara a mai declarat totodată că s-a vaccinat și el la rândul lui fără să prezinte reacții adverse, cu toate că are fond alergic. De asemenea 90% dintre colegii lui și-au făcut vaccinul împotriva infecției cu noul coronavirus.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
8.3 ° C
9.9 °
6 °
87 %
7.7kmh
100 %
vin
16 °
sâm
13 °
Dum
13 °
lun
17 °
mar
9 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii