Victor Piţurcă a făcut azi primele declaraţii în dosarul măştilor

Victor Piţurcă a făcut azi primele declaraţii în dosarul măştilor

Victor Piţurcă, fost antrenor al echipei naţionale de fotbal, a făcut primele declaraţii, astăzi, în dosarul măştilor în care este acuzat, alături de fiul său, Alexandru Piţurcă, că ar fi cumpărat influenţă.

„Nu am legătură cu această afacere, eu doar l-am împrumutat pe fiul meu, Alex, să poată să cumpere aceste produse vandute mai apoi MAPN-ului”, a declatat Victor Piţurcă.

În privinţa legăturilor pe care antrenorul le are cu şeful Romarm, acesta a spus iniţial că nu se cunosc foarte bine, „am fost în biroul acestuia, l-am cunoscut pe omul acesta, dar eu şi fiul meu nu am vândut nici o mască”.

Victor Piţurcă este acum sub control judiciar, spune că nu poate părăsi ţara, i s-a interzis acest lucru şi faptul că nu poate să ia legătura cu cei implicaţi în dosar.

Noi nu am avut legătură cu aceste produse, nu am comis nicio ilegalitate. Eu doar l-am împrumutat pe fiul meu cu bani, să poată să cumpere aceste produse vândute de o altă firmă MAPN-ului.

Alex Piţurcă este implicat pentru că a investit banii mei.

Nu am semnat nimic din ce mi-au dat procurorii pentru că nu am treabă cu această afacere”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit antena3.ro.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
16.3 ° C
17.7 °
15.6 °
58 %
6.2kmh
0 %
lun
17 °
mar
14 °
mie
16 °
joi
16 °
vin
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii