(VIDEO) Marcel Ciolacu: „Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că va transforma pensia în ajutor de înmormântare”

Partidul Social Democrat (PSD) va depune săptămâna viitoare o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În cazul în care aceasta va trece, propunerea de premier a social democraților va fi Alexandru Rafila.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că va transforma pensia în ajutor de înmormântare și pentru că România a ratat campania de vaccinare.

”Alocațiile, salariile și pensile sunt înghețate. Firmele românești nu au primit niciun ajutor. Fermierii nu și-au primit subvențiile. Nu se dau bani nici la stat, nici la privat. Acestea nu sunt lucruri fantastice, așa cum spune domnul Cîțu.

Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că vrea să transforme pensia în ajutor de înmormântare. Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că și-a bătut joc de șansa României de a reveni după criza sanitară și cea economică. Singurul scop real în PNRR a fost să încerce să dospească miluarde de euro pentru firmele de consultanță sau firmele de casă ale PNL sau USR. Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că a ratat total campania de vaccinare. 25% din populație a fost vaccinate cu cel puțin o doză în România, când media europeană este de 50% și ne aflăm pe locul 25 din 27 de țări europene”, a declarat luni Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
13 ° C
13 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
75 %
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °

Opinii