Vlad Voiculescu, mesaj ironic legat de campania pro-vaccinare lansată de premier

„Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”, a scris Voiculescu pe Facebook. 

Demis de Florin Cîțu, Vlad Voiculescu are acest mesaj ironic legat de campania pro-vaccinare lansată joi de primul-ministru.

Voiculescu se leagă de faptul că actuala campanie, lansată joi, are aceeași denumire cu cea inițiată de fostul ministru al Sănătății în 16 ianuarie.

Astăzi am lansat o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare. Bazată pe emoție, pe ce ne lipsește, de ce ne este dor. Am spus și eu ce conține vaccinul pentru mine. Provoc pe fiecare român să spună: Ce conține vaccinul? Împreună Învingem pandemia. Campania de vaccinare este a tuturor! Hai că se poate!”, a postat joi Cîțu.

Voiculescu a publicat și textul campaniei precedente:

Ce conține vaccinul? Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise.  Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară. Libertatea de a sta acasă când vrei TU...”

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ploaie ușoară
15.3 ° C
16 °
14 °
67 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
17 °

Opinii