Sfântul Nicolae a fost sărbătorit la Muzeul Satului

Sfântul Nicolae a fost sărbătorit la Muzeul Satului

Moș Nicolae și-a făcut prezența la Muzeul Național al Satului, în zi sfântă. Atmosfera a fost una de sărbătoare, copiii invitați s-au putut bucura de un atelier de confecționat sorcove, au primit cadouri, iar bonus, aceștia au avut parte de un spectacol al corului Canticum.

Chiar dacă sărbătorile de anul acesta nu mai sunt la fel ca în anii trecuți, Muzeul Național al Satului a organizat un eveniment special, în zi de sărbătoare. La acesta, au participat copiii asociației Down Plus București, copii cu nevoi speciale, ce au încântat părinții cu cântece tradiționale de Crăciun. În componența evenimentului, a fost susținut și un atelier de confecționare de sorcove, iar copiii asociației și nu numai, au fost foarte bucuroși de lucrurile pe care le-au învățat, la fel și părinții acestora.

Moș Nicolae s-a arătat foarte înântat de momentul artistic al micuților, felicitându-i pe fiecare în parte. Vizibil emoționați, copiii au venit să-și primească darurile, au vorbit cu Moșul și au făcut poze cu acesta. Bonus, Corul Canticum a susținut un mic spectacol cu melodii specifice de sărbători, cor îndrumat de către dirijorul Răzvan Rădos.

Evenimentul a durat trei ore și toate normele de siguranță au fost respectate. Temperatura a fost scanată, participanții au respectat distanțarea fizică, iar numărul participanților a fost unul limitat.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.2 ° C
13.3 °
11 °
89 %
3.6kmh
0 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii