Marcel Ciolacu: Portul Constanța a devenit un hub principal de intrare în primul rând a grânelor către toată Europa

Marcel Ciolacu: Portul Constanța a devenit un hub principal de intrare în primul rând a grânelor către toată Europa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, în cadrul unei conferințe de presă, că Portul Constanţa, care a fost modernizat cu fonduri nerambursabile de peste 1 miliard de euro, a devenit un hub principal de intrare în primul rând a grânelor către toată Europa.

„Aş dori să îi mulţumesc domnului Sorin Grindeanu pentru că este a treia oară când m-a invitat în Portul Constanţa. Prima dată cred că a fost în martie-aprilie, când am constatat cu toţii jungla pe infrastructura de căi ferate şi mă bucur mult că astăzi am constatat că acea junglă a dispărut, aici mă refer la vegetaţie. Sunt ferm convins că anumite animale au mai rămas prin port, dar domnul director împreună cu protecţia animalelor vor rezolva şi această problemă în scurt timp.

Este pentru prima oară o schimbare de viziune în Ministerul Transporturilor şi o atenţie deosebită din partea ministrului Sorin Grindeanu pentru infrastructura de căi ferate. Am văzut cu toţii, mai ales după declanşarea conflictului din Ucraina, cât de importantă este această infrastructură şi cât de important este Portul Constanţa, care, din acest moment, a devenit un hub principal de intrare în primul rând a grânelor către toată Europa”, a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă organizată în Portul Constanţa.

Liderul PSD a mai precizat, potrivit Agerprees, că: „Portul Constanţa a fost modernizat cu fonduri nerambursabile în valoare de peste 1 miliard de euro, ceea ce reprezintă cea mai bună dovadă că România îşi doreşte să devină un puternic jucător regional”.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.2 ° C
17.3 °
17 °
56 %
5.1kmh
0 %
mar
16 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
13 °
sâm
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii