Premierul Florin Cîțu: „Opinii personale nu comentez”

Premierul Florin Cîțu: „Opinii personale nu comentez”

În cadrul unei conferințe de presă susținută vineri la Cluj Napoca, premierul Florin Cîțu a răspuns la întrebările despre acuzațiile lansate de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, însă indirect și a refuzat să dezvolte subiectul.

“Cum ar fi să comentez declarațiile celor din opoziție în fiecare zi, nu aș avea timp. Avem de trecut țara prin pandemie. Lucruri foarte importante de făcut. Opinii personale nu comentez”, a declarat premierul.

De asemenea, Florin Cîțu dă asigurări că guvernarea este solidă iar coaliția funcționează.

„ Ieri a fost un prim pas important. Am avut o ședință de guvern în care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nicio problemă. Ieri s-a aprobat un memorandum prin care se aduc mai multe doze de vaccin Pfizer în România, 300.000 dintre ele vin mai repede. Guvernul funcționează bine, avem de guvernat România și pe lângă faptul că spun eu acest lucru, se vede în cifre, în creșterea economică, în veniturile de la buget, în cheltuieli pentru investiții. Încrederea în acest Guvern o vdem de la investitorii străini. Ne împrumutăm la dobânzi mai mici decât o fac alții și estimările instituțiilor internaționale arată că economia va crește mult mai rapid”, a mai declarat premierul Florin Cîțu.

Tot în cadrul acestei conferințe, premierul a mai adăugat că „Putem să atingem ținta de 5 milioane de persoane vaccinate la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie. Nu mai avem nicio scuză, avem vaccinul, trebuie să mergem să ne vaccinăm”. 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.3 ° C
14.9 °
12.8 °
78 %
2.2kmh
0 %
mar
14 °
mie
21 °
joi
14 °
vin
13 °
sâm
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii