Gabriela Firea: „1 MILIARD DE EURO fonduri europene atrase în București, în cei patru ani cât am fost primar general, împreună cu echipa social-democrată”

Gabriela Firea: „1 MILIARD DE EURO fonduri europene atrase în București, în cei patru ani cât am fost primar general, împreună cu echipa social-democrată”

În perioada în care a fost primar general, Gabriela Firea a atras pentru Capitală 1 miliard de euro fonduri europene. Echipa social-democrată este pregătită să aducă și mai mulți bani pentru un oraș modern, anunță Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

„1 MILIARD DE EURO fonduri europene atrase în București, în cei patru ani cât am fost primar general, împreună cu echipa social-democrată. Capitala trebuie să profite la maximum de fondurile nerambursabile puse la dispoziție de Uniunea Europeană. Echipa social-democrată este pregătită să aducă și mai mulți bani pentru un oraș modern.

Am început deja pregătirea campaniei pentru alegerile europarlamentare. Trebuie să le reamintim bucureștenilor cât de multe investiții am realizat în Capitală cu ajutorul banilor europeni.

Am avut o întâlnire de lucru împreună cu liderii organizațiilor de sectoare, cu parlamentarii de București, consilieri generali, reprezentanții organizațiilor de tineret, femei și pensionari. Îi mulțumesc pentru implicare colegului meu, primarului social-democrat Daniel Băluță – prezent la întâlnirea de lucru -, care a dezvoltat în ultimii ani Sectorul 4 și cu ajutorul fondurilor europene.

E bine ca bucureștenii să știe ce am făcut noi și ce au reușit alții.

Toate tramvaiele noi, autobuzele hibride, autobuzele electrice pe care bucureștenii le folosesc zilnic au fost cumpărate cu bani europeni. În total, aproape 370 de milioane de euro!

Pentru atragerea celor 300 de milioane de euro pentru reparațiile atât de necesare la țevile de termoficare, vechi de peste 40 de ani, echipa mea a lucrat aproape trei ani.

Pentru banii europeni investiți în proiectul Glina II, la stația de epurare cu care se laudă acum primarul general, a lucrat tot echipa pe care am coordonat-o. Am deblocat aproape 390 de milioane de euro.

Fondurile europene nerambursabile sunt o șansă pentru continuarea dezvoltării României. Până acum, țara noastră are un profit de peste 60 de miliarde de euro din relația cu UE”, scrie Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii