Gabriela Firea a anunțat că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei

Gabriela Firea a anunțat că, în 2024, va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, susținând că este păcat că s-a întrerupt activitatea ei la primărie „prin minciună și prin fraudă”.

Actualul ministru al Familiei a spus că nu țintește o candidatură la alegerile prezidențialele din 2024, spunând că PSD va avea un candidat propus după o selecție internă, pe stil american.

Întrebată dacă țintește o candidatură la Președinție în 2024, Gabriela Firea a răspuns: „Eu le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și care nu s-au lăsat păcăliți de atacurile mincinoase la adresa mea, a soțului meu, a echipei mele.

Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă și eu, și familia mea, și colegii mei și să pot candida în 2024 să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general și să continui toate proiectele începute în primul mandat și abandonate din păcate de domnul Dan și să recuperez și întârzierile domniei sale, pentru că a dovedit că nu cunoaște administrație și a dovedit că nu-i pasă de oameni, nu-i pasă de cetățeni”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Gabriela Firea a spus că, în privința candidatului PSD la Președinție, sunt „colegi foarte bine pregătiți care vor participa la o cursă internă pe sistem american”.

„Cu siguranță vom avea un candidat foarte bun la alegerile prezidențiale pe care eu îl voi susține, sper, din postura de primar general”, a adăugat Firea, prim-vicepreședinte PSD.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
-3.6 ° C
-2.8 °
-6 °
56 %
0.5kmh
0 %
mar
0 °
mie
2 °
joi
4 °
vin
9 °
sâm
3 °

Opinii