Gabriela Firea a reacționat după avertismentul lui Cîțu privind bugetul Capitalei

Senatoarea PSD Gabriela Firea acuză minciună și manipulare, în direcția PNL-ului și a USR PLUS. ”Cât de scurte sunt picioarele minciunii PNL – USR/Plus! 6 luni a durat mirajul “dreptei unite”! Exact cu asta au manipulat bucureștenii: că sunt la guvernare și vor ajuta cu bani și proiecte Capitala! Că, dacă sunt eu primar, nu sprijină Bucureștiul! Dar, dacă e ales primarul lor, va curge lapte și miere!”, susține Firea, într-o reacție transmisă pe o rețea de socializare.

Senatoarea PSD nu ”iartă” nici Executivul condus de către Florin Cîțu, când vine vorba de situația Capitalei. ”După jumătate de an, bucureștenii primesc fiere și de la primar și de la guvern! Păcat de atâtea proiecte începute și abandonate! Ar trebui să le fie rușine pentru toate minciunile spuse în campanie!”, a mai transmis Firea, pe pagina sa de Facebook.
Reacția Gabrielei Firea tranșantă a venit pe fondul recentelor declarații pe care le-a făcut șeful Guvernului, întrebat fiind despre situația din Capitală, cu bugetul neaprobat. De altfel, Florin Cîțu a lansat un avertisment cât se poate de clar, pe această temă ce se dovedește a fi una spinoasă.

Am avut discuții și cu domnul primar general. Eu știu situația de la București, am lucrat și cu domnul primar general și anul trecut pentru a rezolva câteva dintre problemele de la buget de anul trecut, am construit bugetul anul acesta împreună. Este foarte important să avem un buget cât mai repede la București.

Mesajul meu este clar, nu vom susține de la bugetul național întârzieri care să ducă după aceea la incapacități de plată și apoi să plătim mai mult. Deci, bugetul național nu va susține un derapaj la București. De aceea, sunt sigur că vor găsi o soluție cât mai rapid la București, se va vota bugetul și se va merge mai departe. După aceea putem să ne gândim și la soluții”, a afirmat Florin Cîțu.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ploaie ușoară
15.3 ° C
16 °
14 °
67 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
17 °

Opinii