Gabriela Firea anunță că Bucureștiul se va umple de șobolani, țânțari și căpușe

Senatorul PSD Gabriela Firea a scris, marți, pe Facebook, după ce proiectul PSD privind dezinsecția și deratizarea Capitalei nu a fost aprobat în Consiliul General.

„Capitala s-a umplut de șobolani, urmează țânțarii, căpușele și alte dăunătoare, din „grija” primarului general și a celor două partide, PNL și USR+. Iar asta înseamnă boli pentru toți, copii și adulți! Nici astăzi, și suntem aproape la jumătatea anului, nu a fost votat Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție.

În timpul mandatului meu, acest plan era aprobat, de regulă, în luna ianuarie. Anul trecut, în februarie începeau primele tratamente împotriva șobolanilor. Anul acesta, ZERO până acum.

Ba nu a fost buget, ba e planul întocmit prost, ba nu sunt bani suficienți. Doar motive!

De râs e că USR+ nu sprijină planul spunând că e al PSD, când planul e propus de același NIMICușor Dan pe care l-au „înscăunat” Primar General.

Acum, buget există. Planul poate fi modificat oricând, dar ca specialiștii din primărie să poate începe acțiunile trebuie aprobat într-o formă sau alta.

Ședința Consiliului General al Municipiului București, convocată azi de colegii mei din PSD, a fost pentru consilierii PNL și USR+ doar un motiv de a bifa o prezență pentru indemnizație.

Nu au dezbătut unicul proiect propus și nici măcar nu au aprobat ordinea de zi.

Singurele voturi „pentru” au fost ale celor 20 de consilieri generali PSD. NIMICușor Dan nici nu s-a obosit să participe la ședință!

Primarul general și consilierii de la putere uită ce scrie în fișa postului. De patru luni nu s-au mai făcut deratizări în București. Parcurile sunt pline de căpușe și deja peste 130 de copii și adulți s-au prezentat la spitale cu mușcături.

Țânțarii nu au apărut încă, dar în lipsa tratamentelor la vară nu vom putea ieși din case.

#NuLePasăDeOameni

#PrimarulIndiferent #IndolențăLaPrimărie”, a scris Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ploaie ușoară
15.3 ° C
16 °
14 °
67 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
17 °

Opinii