Gabriela Firea: E o harababură de nedescris în privința pregătirilor pentru începerea noului an școlar!

Cu trei săptămâni până la data anunțată pentru începerea noului an școlar, prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea comentează pe o temă de interes deopotrivă pentru copii și părinți, dar și pentru cadrele didactice, dat fiind contextul generat de noul coronavirus.

Astfel, Gabriela Firea vorbește despre o ”harababură de nedescris” când vine vorba de pregătirile pentru începerea noului an școlar. Și faptul că încă elevii și părinții nu au aflat încă exact ce măsuri vor trebui respectate odată cu reluarea cursurilor. Firea aduce în discuție situația de anul trecut, de dinaintea începerii școlii.

”În București, dar si în întreaga țară, e o harababură de nedescris în privința pregătirilor pentru începerea noului an școlar! Cei de la putere NU au reușit să facă nimic concret pentru redeschiderea școlilor, prevăzută pentru data de 13 septembrie. Cu 3 săptămâni înainte de a veni la cursuri, elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile care au fost sau vor fi instituite și care vor trebui să fie respectate.

Guvernanții apelează la multe vorbe și la cvasi-măsuri ce ascund lipsa de acțiune de până acum, într-o manieră similară deschiderii precedentului an școlar, când strategiile despre salvarea Educației se cârpeau pe parcurs, iar politicile asumate erau dictate de logica electorală a alegerilor locale și generale”, notează Gabriela Firea, într-un mesaj transmis pe 24 august, pe pagina sa de socializare.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.8 ° C
19.4 °
16.1 °
48 %
0.5kmh
0 %
Dum
19 °
lun
26 °
mar
16 °
mie
15 °
joi
16 °

Opinii