Gabriela Firea, la Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF): „Oamenii aflați în situații vulnerabile trebuie ajutați!”

Gabriela Firea, la Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF): „Oamenii aflați în situații vulnerabile trebuie ajutați!”

Gabriela Firea Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a participat pe 8 Martie la CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), singura și cea mai mare confederație din România care are ca obiectiv principal sprijinirea și promovarea antreprenoriatului și care reunește interesele femeilor de afaceri.
CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, alături de Crucea Rosie Romana, au lansat un apel la omenie și sprijin pentru toți cetățenii ucraineni care fug în aceste zile din calea războiului care le-a distrus casele și le-a dat viețile peste cap. Oricine vrea să întindă o mână de ajutor, poate dona în conturile Crucii Roșii sau printr-un SMS la numărul 8825.
„Oamenii aflați în situații vulnerabile trebuie ajutați! După doi ani de pandemie, credeam că nimic nu poate fi mai rău. Iată că realitatea ne-a demonstrat contrariul. Drept pentru care trebuie să fim pregătiți, mai buni și energici, să fim mai plini de responsabilitate, de curaj. Să fim mai uniți!”, așa a sunat îndemnul doamnei ministru, Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
25 ° C
26 °
23 °
75 %
2.1kmh
0 %
sâm
38 °
Dum
37 °
lun
36 °
mar
31 °
mie
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii