Gabriela Firea: „Nicușor Dan, o năpastă pe capul bucureștenilor”

Senatorul PSD Gabriela Firea îl etichetează pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, drept ”o năpastă pe capul bucureștenilor”, după ce a fost votată în Consiliul General majorarea taxelor pentru parcările de reședință din București. 

Nicușor Dan a anunțat, în mediul online, că această majorare a fost propusă la cererea primarilor de sector, urmând a intra, efectiv, în vigoare în 2022. ”La solicitarea primarilor de sector din București, în Consiliul General s-a votat azi și majorarea taxelor pentru parcările de reședință. Aceste taxe vor crește efectiv începând cu 2022 și vor ajunge până la o sumă cuprinsă între 300 și 600 de lei pe an, în funcție de zonă.

În acest context, Gabriela Firea avertizează că nu mai puțin de 200.000 de bucureșteni vor trebui să introducă, adânc, mâna în buzunare, iar această nouă taxă a fost decisă de Nicușor Dan ”fără vreun fel de anunț sau consultare publică”.

”200.000 de bucureșteni vor plăti enorm pentru locurile de parcare de reședință. Pentru unii dintre ei taxa se mărește DE 10 ORI, atenție, DE 10 ORI! Noul primar general “de dreapta” a decis, fără vreun fel de anunț sau consultare publică, să pună această nouă taxă pentru parcările de lângă blocuri. Bine că nu a dat vina tot pe mine și pentru majorarea asta! M-am obișnuit! Noul primar general, o năpastă picată pe capul bucureștenilor, uită că înainte să vină cu un nou bir pentru bucureșteni, trebuie să vină cu soluții”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Nu poți să vii cu creștere atât de mare, peste noapte. Da, tariful de până acum era mic în comparație cu alte capitale europene, cum ne place să comparăm. Însă, acolo și salariile sunt altele! Poate nici suma majorată de 10 ori nu e mare, în aceeași comparație. Însă, în buzunarul românilor se va resimți.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.3 ° C
18.9 °
15 °
57 %
0.5kmh
0 %
lun
26 °
mar
17 °
mie
20 °
joi
19 °
vin
12 °

Opinii