Gabriela Firea: „Nimic nu se face în Bucureşti. O spun şi foştii aliaţi ai actualului Primar General, NIMICuşor Dan”

Gabriela Firea a transmis că actualul primar, Nicuşor Dan, nu face nimic pentru Bucureşti, lucru pe care îl spun şi „foştii aliaţi ai Primarului General”.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea spune că în Primăria Capitalei nu se semnează documente şi că un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti a depus o plângere penală la DIICOT, reclamând nerespectarea legii în instituţie.

„NIMIC nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! NIMIC! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, NIMICuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns”, a scris Gabriela Firea, marţi, pe Facebook. Ea mai adaugă că „nu se semnează documente în Primăria Capitalei”, iar bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. „Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta. Până şi foştii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolenţă. Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, a conchis Gabriela Firea.

Mai multe aici: https://www.facebook.com/gabifirea/posts/4486241588105280

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
18.8 ° C
19.4 °
16.1 °
48 %
0.5kmh
0 %
Dum
19 °
lun
26 °
mar
16 °
mie
15 °
joi
16 °

Opinii