Gabriela Firea: Oamenii pe care i-am întâlnit cu ocazia evenimentului de alegeri a conducerii organizației PSD Olt sunt toți o familie

Gabriela Firea: Oamenii pe care i-am întâlnit cu ocazia evenimentului de alegeri a conducerii organizației PSD Olt sunt toți o familie

„Ajunsei cu bucurie la Slatina, municipiul reședință al județului Olt. Oraș cu mare importanță istorică, puternic centru industrial al zonei de sud a țării, un oraș în care am apreciat mult curățenia, organizarea, dar mai ales căldura oamenilor. Partidul Social Democrat are în județul Olt o echipă extraordinară, foarte puternică și dedicată”, scrie ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„Unitatea, ambiția și munca neîntreruptă a echipei PSD Olt este motivul pentru care aici se înregistrează victorii la fiecare alegeri.
Oamenii pe care i-am întâlnit cu ocazia evenimentului de alegeri a conducerii organizației PSD Olt sunt toți o familie. Ca o familie, își dedică tot timpul, puterea de muncă și experiența pentru a face mai mult și mai bine pentru frații lor olteni. Nimeni nu este uitat, nici tinerii, nici doamnele, nici seniorii, iar echipa este mândră că Oltenia are cea mai puternică organizație social democrată.
Orice familie, orice echipă are un lider. Cel care îi sprijină, îi încurajează, îi motivează și le este alături tuturor în orice moment este, pentru PSD Olt, cel căruia toți îi spun, cu simpatie, Nea Paul. Dar nu numai atât. Domnului Paul Stănescu, vicepreședinte al Senatului și secretarul general al PSD, i-au mulțumit, de pe scena evenimentului, fiecare dintre liderii care au luat cuvântul, fie ei din Olt sau din alte zone. Fiecare a amintit cum, într-un anumit moment al vieții politice, a fost susținut cu încredere de domnul Stănescu.
Sunt mândră să fac parte din familia social democrată, care a demonstrat mereu în județul Olt nu doar că se poate, ci că se poate mereu mai bine!
M-am simțit cu adevărat acasă la Olt, alături de echipă: președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, vicepreședintele Senatuluiși secretarul general PSD Paul Stănescu, ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Muncii și deputatul Marius Constantin Budăi, ministrul Culturii și senatorul Lucian N. Romascanu, vicepreședinta PSD și primarul Craiovei Lia Olguta Vasilescu, presedintele Consiliului Național PSD și senatorul Vasile Dîncu, secretarul general al Guvernului Marian Neacșu, deputatul Mihai Weber – președintele PSD Gorj, presedintele Consiliului Judetean Dolj Cosmin Vasile, președintele PSD și a Consiliului Judetean Valcea Constantin Rădulescu, presedintele PSD și a CJ Mehedinți Aladin Georgescu, presedintele CJ Gorj Cosmin Mihai Popescu, Gheorghe Cârciu – presedintele PSD Diaspora și secretar de stat al Departamentului pentru românii de pretutindeni, senatoarea Mirea Siminica – Senatul României. De asemenea, parlamentarii județului Olt, consilierii județeni și locali.
Îi felicit pe Marius Oprescu,noul președinte al PSD Olt, și pe prim-vicepreședinte Mot Constantin Emil care, alături de echipa aleasă, își vor continua munca, sunt convinsă, ca și până acum.
Le urez colegilor din PSD Olt să rămână mereu “Uniți pentru viitor”!”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.7 ° C
19.4 °
15 °
63 %
3.6kmh
0 %
joi
26 °
vin
24 °
sâm
25 °
Dum
29 °
lun
15 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii