fbpx

Gabriela Firea: „Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”

Gabriela Firea: „Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”

„Oamenii sunt pe primul loc și pentru ei trebuie să găsim soluții eficiente. Nu este timp să repetăm greșelile trecutului și să ne întoarcem la perioada în care în care România nu mai era guvernată, în plină criză sanitară, dar cu permanente scandaluri politice, cu toate proiectele care stagnau”, a scris astăzi ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 

„Oamenii sunt pe primul loc și pentru ei trebuie să găsim soluții eficiente. Nu este timp să repetăm greșelile trecutului și să ne întoarcem la perioada în care în care România nu mai era guvernată, în plină criză sanitară, dar cu permanente scandaluri politice, cu toate proiectele care stagnau.
I-am explicat, aseară, Sabinei Iosub, realizatoarea emisiunii „În fața națiunii” de la Antena 3, că orice tensiune politică în interiorul coaliției de guvernare poate pune în pericol proiecte importante pentru români. Sunt convinsă, însă, că în această vară vor fi găsite soluțiile potrivite, chiar dacă rezolvarea nu este ușoară.
La Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse ne pregătim pentru proiectul prin care încercăm să creștem natalitatea din România și să înclinăm balanța demografică. Suntem într-o criză majoră și e nevoie de susținerea tinerilor care nu pot avea copii. În săptămânile următoare, proiectul va ajunge la vot în Guvern.
Până în toamnă, vom pregăti un proiect-pilot destinat bătrânilor fără nici un fel de sprijin. Pentru mulți seniori singurătatea este cea mai mare problemă și gândim un pachet de servicii integrate pentru a le face zilele mai senine.
Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum. Le mulțumesc colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public. Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei”, a conchis Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
28.6 ° C
29.4 °
26.1 °
53 %
2.1kmh
0 %
joi
29 °
vin
35 °
sâm
36 °
Dum
35 °
lun
35 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii