fbpx

Gabriela Firea: „Să salvăm Capitala de falșii salvatori – este deviza noastră! Să muncim pentru ca Bucureștiul să nu mai fie un oraș abandonat”

Gabriela Firea: „Să salvăm Capitala de falșii salvatori – este deviza noastră! Să muncim pentru ca Bucureștiul să nu mai fie un oraș abandonat”

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea a participat ieri la conferința de alegeri PSD Sectorul 4, unde Daniel Băluţă, a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Ministrul Familiei a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a descris felul în care arată acum Bucureştiul, potrivit Antena3.

„Să salvăm Capitala de falșii salvatori – este deviza noastră!

M-am bucurat pentru realegerea colegului Daniel Băluță, neobositul primar al sectorului 4, în funcția de președinte al organizației. Este o funcție pe care o merită, pentru care a muncit susținut. Daniel a creat o echipă puternică și unită, alături de care a reușit să câștige alegerile locale și să îmbunătățească în fiecare zi, prin proiecte ambițioase, viața locuitorilor sectorului 4. Sectorul a înflorit și s-a dezvoltat foarte mult de când este responsabil Daniel Băluță.

Îl cunosc bine pe Daniel și pot spune că este, cu siguranță, cel mai bun primar din București. Puternic, dedicat, ambițios, consecvent, un om care nu renunță când are un proiect de dus la capăt. Am muncit împreună în campaniile electorale și în perioada mandatului meu la Primăria Capitalei.

Chiar primul obiectiv pe care l-am inaugurat după preluarea mandatului a fost Pasajul Sudului, împreună cu primarul Daniel Băluță. Era un vis pentru locuitorii zonei.

Îmi spuneau atunci oamenii că nu mai credeau să vadă acest obiectiv realizat.

Pasajul Nicolae Grigorescu a fost un alt obiectiv de infrastructură de mare importanță pentru sectorul 4 pe care l-am deblocat și realizat în mandatul de la Primăria Capitalei. Am finalizat podul peste Dâmbovița și am pregătit toată documentația pentru drumul cu trei benzi pe sens până la Șoseaua Vitan-Bârzești, însă este evident că Nicușor Dan nu își dorește continuarea sa, așa cum a oprit lucrările la multe alte șantiere deschise de mine.

Am încredere în Daniel Băluță. Este un om al proiectelor și al realizărilor și îl susțin pe deplin!

Felicitări, Daniel!

Le mulțumesc gazdelor pentru primire și profesionalism: primarul sectorului 4 Daniel Băluță, președinte PSD sector 4, deputat PSD Nicoleta Matilda Goleac, prim-vicepreședinte PSD sector 4, Alexandru Hazem Kansou, Zarescu Cristian și urez mult succes noului for de conducere! M-am bucurat că au fost alături de familie social democrată de la sectorul 4 și Ion Popa, președintele Organizației de Seniori PSD și Mihai Alexandru Ghigiu, președintele Organizației de Tineret a PSD”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹Biroul de conducere al organizației PSD Sector 4

Președinte :

BĂLUȚĂ DANIEL

Prim-vicepreședinte:

GOLEAC NICOLETA MATILDA

Vicepreședinți :

TROCAN GEORGE ANDREI

ZAHORTEA IRINA

SIMA ANDREI GEORGE

POPESCU GEORGETA

BALMUȘ MIRCEA

PETCU DANIELA GABRIELA

FLUERICI LAURENTIU IOAN

GRIGORE CARMEN FLORENTINA

DRINCEANU VLAD

DIBA FLORICA

DRĂGHICESCU TEODOSIE

STANCU ELENA

CEACIR SORIN IOAN

SAV ALEXANDRA”

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii