Mesajul Gabrielei Firea în calitate de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse

După ce a primit avizul comisiilor parlamentare pentru a ocupa funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, Gabriela Firea, a transmis un mesaj de mulţumire pentru cei care au susţinut-o.

Gabriela Firea este singura femeie ministru într-un guvern cu 20 de portofolii.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a declarat joi, că, printre principalele obiective se află „creşterea calităţii vieţii, sprijinirea tinerilor şi a familiilor

Mesajul Gabrielei Firea în calitate de ministru al Tineretului și Familiei”Zi decisiva pentru infiintarea unui nou minister social, dedicat tuturor românilor : votul din Parlament si juramantul de credinta față de cetateni. Ministerul Familiei, Tinerilor si Egalitatii de sanse isi propune sa aiba ca prioritate cresterea calitatii vietii, sprijinirea tinerilor si a familiilor, demnitate si respect pentru toti cetatenii.

Multumesc echipei social-democrate din care fac parte pentru propunerea candidaturii mele ca ministru al familiei, tinerilor, egalitatii de sanse; si tuturor parlamentarilor pentru votul de incredere.

Partea oficiala si festiva a luat sfarsit.

Din seara aceasta, trecem cu totii la treaba!” a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina de Facebook.

 

 

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
ceață
2.7 ° C
3.3 °
2 °
88 %
1kmh
90 %
Dum
7 °
lun
9 °
mar
8 °
mie
5 °
joi
8 °

Opinii