Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a vizitat Centrul de Tineret din București, deschis de Fundația Natională pentru Tineret

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a vizitat Centrul de Tineret din București, deschis de Fundația Natională pentru Tineret

„Am vizitat Centrul de Tineret din București, deschis de Fundatia Nationala pentru Tineret în centrul Capitalei, chiar lângă Academia de Studii Economice. Am fost plăcut surprinsă de acest loc primitor atât pentru tinerii români, cât și pentru cei refugiați din Ucraina”, transmite ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
„Adolescenții și tinerii au parte de consiliere, sprijin, îndrumare și un loc prietenos care poate fi o alternativă pentru a sta pe strada, la colțul blocurilor sau în medii nepotrivite. E un exemplu de bune practici pe care trebuie să-l susținem și să-l multiplicăm prin eforturile statului.
Centrul de Tineret București a fost deschis anul trecut, într-un timp scurt, și-i felicit pe Yolanda Florescu și pe Mihai Vilcea pentru inițiativă!

Strategia Națională pentru Tineret 2023 – 2027 va fi aprobată în curând! Mi-am asumat acest lucru în fața tinerilor din România și continuăm consultările cu organizațiile și instituțiile implicate în acest demers.

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse a fost gazda sesiunilor de consultări care i-au pus la aceeași masă pe reprezentanții organizațiilor de tineret și cei ai ministerelor cu atribuții în implementarea acestui document strategic extrem de important. Mai avem foarte puțin și Strategia va căpăta forma finală mult așteptată de toate lumea
Una dintre dezbateri a avut loc la sediul Fundației Naționale pentru Tineret unde au răspuns prezent invitației colegii din minister, împreună cu subsecretarul de stat Bogdan Paraschiv. Consultările alături de tineri la Centrul de Tineret FNT din București au fost extrem de deschise și constructive.
Cred cu tărie că orice lucru bun se poate naște doar prin dialog, transparență și muncă în echipă. Le-am transmis liderilor FNT că avem toată deschiderea pentru a face lucruri sustenabile pentru tineri.
Fundațiile, organizațiile și asociațiile de tineret și studențești sunt un partener foarte serios în demersul comun al realizării Strategiei pentru Tineret și mă bucur pentru încrederea pe care ne-au acordat-o”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.8 ° C
19.9 °
15 °
68 %
1kmh
0 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
24 °
mar
22 °
mie
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii