Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea critică Executivul, pe fondul unor date de la INS

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea critică Executivul, pe fondul unor date de la INS

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea critică Executivul condus de Florin Cîțu, pe fondul unor date de la Institutul Național de Statistică (INS).

”Mai puțini bani în buzunar pentru fiecare român: acesta este rezultatul unui an și jumătate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzați că am generat inflație din cauza creșterii veniturilor populației (când, de fapt, inflația a fost generată de prețurile reglementate, energie, combustibil)! Acum, ei au înghețat pensiile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!”, susține Gabriela Firea, vineri, într-un mesaj postat pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PSD aduce în discuție concluzii venite de la INS, cu privire la prețurile de consum pe luna februarie a acestui an. ”Potrivit Institutului Național de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%!

Deci cum e mai bine: să crească prețurile, dar și veniturile sau să crească prețurile, iar veniturile să scadă!?”, se întreabă Gabriela Firea, pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20 ° C
20 °
18.9 °
69 %
1kmh
0 %
lun
20 °
mar
26 °
mie
26 °
joi
26 °
vin
27 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii