Protest al parlamentarilor și consilierilor PSD din Capitală faţă de retragerea finanţării pentru 4 spitale /VIDEO

Protest al parlamentarilor și consilierilor PSD din Capitală faţă de retragerea finanţării pentru 4 spitale /VIDEO

Parlamentarii şi consilierii locali ai PSD din Capitală au protestat, vineri, în curtea sediului central al partidului, faţă de decizia Consiliului Local al Sectorului 1 de a retrage finanţarea pentru 4 spitale.

„Protestăm vehement încă o dată şi astăzi pentru tăierea finanţării a patru mari spitale din România de către Consiliul Local al Sectorului 1 şi doamna primar a Sectorului 1, Clotilde Armand. Considerăm că, mai ales în plină pandemie, România nu îşi poate permite să taie finanţarea niciunui spital. Acum aproape 20 de ani, printr-o hotărâre de Guvern, 19 spitale au fost trecute în administrarea Primăriei Capitalei şi niciun primar general nu a îndrăznit să taie finanţarea acestor spitale, dimpotrivă, aş spune, iar cele 4 spitale care sunt acum în situaţia de a fi in aer au fost transferate tot prin acea hotărâre de Guvern către Consiliul Local al Sectorului 1 şi, de asemenea, niciun primar al Sectorului 1, indiferent de culoarea politică şi niciun consilier local, nimeni, nu a îndrăznit să taie finanţarea a 4 spitale atât de importante din Bucureşti şi din ţară”, a spus preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Alături de Gabriela Firea, în curtea sediului central al PSD au fost prezenţi parlamentarii şi consilierii generali şi locali ai PSD de Bucureşti, care au venit cu afişe cu fotografiile şi numele unor consilieri locali de la PNL şi USR PLUS sub care era scris „Vinovat”.

Credit foto: Pagina Facebook – Gabriela Firea

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
10 ° C
10.1 °
9.9 °
81 %
4.6kmh
20 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii