Reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa au vizitat cu ministrul Gabriela Firea centrele de zi din Sectorul 5

Reprezentanții Partidei Romilor Pro-Europa au vizitat cu ministrul Gabriela Firea centrele de zi din Sectorul 5

Reprezentanții Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa au vizitat astăzi, împreună cu Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, și cu Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat la ministerul familiei, tineretului și egalității de șanse, centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 – DGASPC.

La finalul vizitei, copiii din centre precum și beneficiarele din cadrul centrului maternal au primit cadouri personalizate, din partea Partidei Romilor „Pro Europa” și DGASPC Sector 5.

„Partida Romilor Pro-Europa a fost un partener constant al DGASPC Sector 5 și a susținut în permanență și în mod necondiționat copiii și mamele din aceste centre. Sper că astăzi, prin această acțiune, am adus un zâmbet pe chipul beneficiarilor din aceste centre”, a declarat Ionuț Păun, președintele Organizației de Tineret a Partidei Romilor Pro-Europa.

La această vizită au mai participat Elena Tudor, secretar de stat, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, Melnic Constantin Ion, primar interimar al Sectorului 5, și Mircea Horațiu Nicolaidis, viceprimarul Sectorului 5, potrivit B1 TV.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
27.1 ° C
28 °
25.1 °
40 %
1.5kmh
0 %
sâm
27 °
Dum
31 °
lun
33 °
mar
33 °
mie
36 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii