Edmond Niculușcă, teologul pus de Nicușor Dan să consolideze Capitala, a picat examenul de șef!

Specialiștii aduși de noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, să țină frâiele Municipalității se dovedesc a nu fi suficient de bine pregătiți pentru funcțiile publice. După ce doi dintre consilierii personali nu au reușit să obțină o notă de trecere pentru a se angajat în funcțiile de la Primaria Capitalei, a venit rândul celui de-al treilea consilier personal.

Edmond Niculușcă, detașat direct in funcția de direct adjunct la Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, nu a reușit să obținută prin concurs acest post. La examenul organizat de Primăria Capitalei, la sfârșitul săptămânii trecute, nici unul dintre cei patru candidați la postul de director adjunct nu a reușit să obținută un punctaj suficient de mare care să-i permită ocuparea acestei funcții de conducere.

Surse din Primăria Capitalei spun că omul lui Nicușor Dan, Edmond Niculușcă, a reușit să obțină doar puțin peste 64 de puncte, punctajul minim fiind 70.

Astfel, postul rămâne în continuare ocupat de Edmond Niculușcă, detașat chiar din funcția de consilier personal al primarului general Nicușor Dan. Surse din cadrul Primăriei Capitalei spun, însă, că Niculușcă nu are pregătirea profesională necesară ocupării acestei funcții, având la bază studii teologice și de comunicare.

Edmond Niculușcă a fost implicat într-un scandal la scurt timp după ce fost trimis de Nicușor Dan să consolideze Capitala. O altă consilieră personală a primarului general, trimisă la pachet cu Niculușcă, l-a acuzat pe acesta de fapte ilegale făcute din funcția publică pe care o ocupă. Există mai multe dosare de cercetare penală deschise în acest caz, unul instrumentat chiar de procurorii DNA.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
17 ° C
17.1 °
16 °
47 %
1.3kmh
0 %
vin
22 °
sâm
25 °
Dum
28 °
lun
27 °
mar
21 °

Opinii