Gabriela Firea, ministrul Familiei: „La Mulți Ani, București! La Mulți Ani, bucureșteni!”

Gabriela Firea, ministrul Familiei: „La Mulți Ani, București! La Mulți Ani, bucureșteni!”

„La Mulți Ani, București! La Mulți Ani, bucureșteni! Astăzi, se împlinesc 563 de ani de când numele acestui oraș drag nouă a fost scris într-un hrisov al Domnitorului Vlad Țepeș”, scrie ministrul Familiei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook. 
„București, Capitala României, este pentru mulți români un oraș în care au învățat, s-au format ca oameni, au iubit, și-au creat familii sau și-au îndeplinit vise. I se spune Micul Paris, un oraș al speranțelor, al culorilor.
Bucureștiul înseamnă pentru mine acasă, chiar dacă m-am născut și am copilărit la multe sute de kilometri depărtare. În Capitală, m-am format ca om. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit de la acest oraș.
A fost o onoare pentru mine să fiu aleasă primar general între 2016 și 2020. Am dat totul pentru acest oraș și locuitorii săi, chiar și sănătatea la un moment dat. Doar bucureștenii pot cântări dacă am făcut lucrurile bine sau prost. Tot ei vor decide și pentru cum arată Bucureștiul astăzi!
Dragi bucureșteni, văd prin ce treceți, ce vă supără, ce vă doriți. Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții. Vă promit!”, conchide ministrul Familiei, Gabriela Firea.
+12

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
23.1 ° C
24.4 °
22 °
73 %
3.1kmh
0 %
sâm
33 °
Dum
33 °
lun
30 °
mar
30 °
mie
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii