Ultimele detalii pentru acordarea dublei cetățenii românilor din Spania. Precizările premierului României

Ultimele detalii pentru acordarea dublei cetățenii românilor din Spania. Precizările premierului României

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat în cadrul lucrărilor Congresului PES, la Roma, cu premierul Pedro Sanchez, privind ultimele detalii pentru acordarea dublei cetățenii românilor din Spania.

Premierul a mai precizat că această măsură va fi aplicată ca urmare a colaborării dintre cele două partide social democrate din Spania și România:
„Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dublei cetățenii pentru românii care trăiesc în Spania. În curând această dorință a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania și România”.

Premierul Marcel Ciolacu a participat la Congresul Partidului Socialiştilor Europeni (PES), care are loc la Roma, în contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024.

În cadrul congresului se va adopta programul electoral comun al social-democraţilor pentru Parlamentul European şi va fi desemnat candidatul comun al PES pentru preşedinţia Comisiei Europene.

Cu ocazia reuniunii liderilor social-democraţi din Uniunea Europeană, prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o serie de întrevederi la nivel înalt cu preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, preşedintele PES, Stefan Lofven, candidatul comun al PES pentru preşedinţia Comisiei Europene, Nicolas Schmit, precum şi cu alţi lideri social-democraţi din Europa.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
18.5 ° C
20.5 °
17.7 °
72 %
2.6kmh
0 %
joi
19 °
vin
26 °
sâm
24 °
Dum
24 °
lun
24 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii