ANM anunță vreme caniculară în Capitală. Ce solicită prefectul Toni Greblă

ANM anunță vreme caniculară în Capitală. Ce solicită prefectul Toni Greblă

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a solicitat miercuri membrilor din Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență să pună în aplicare planurile de măsuri și acțiuni specifice sezonului de vară, având în vedere că în perioada următoare, conform prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi caniculară.

„Toate instituțiile trebuie să colaboreze foarte bine în această perioadă în care, în București, temperaturile sunt ridicate. Trebuie să fim foarte bine pregătiți și să implementăm toate măsurile necesare pentru a contribui la reducerea disconfortului populației în intervalele de caniculă”, a declarat Toni Greblă.
Totodată, prefectul Capitalei a solicitat să fie amenajate puncte medicale de prim ajutor și de adăpostire a cetățenilor, care să fie semnalizate corespunzător și dotate cu aer condiționat și apă potabilă, dar și să fie intensificate controalele în locațiile în care se produc și se comercializează produse alimentare perisabile, respectiv să fie verificate sistemele de aer condiționat din mijloacele de transport în comun.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
17.7 ° C
19.4 °
15 °
76 %
3.6kmh
0 %
lun
23 °
mar
24 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii