fbpx

Daniel Băluță: Lucrările la Pasajul rutier Unirii sunt realizate în proporție de 50%. Cele mai dificile intervenții s-au finalizat deja

Daniel Băluță: Lucrările la Pasajul rutier Unirii sunt realizate în proporție de 50%. Cele mai dificile intervenții s-au finalizat deja

Lucrările la Pasajul rutier Unirii sunt în momentul de față realizate în proporție de 50%, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

„Lucrările la Pasajul rutier Unirii sunt în momentul de față realizate în proporție de 50%. La o lună de la începerea acestora, cele mai dificile intervenții s-au finalizat deja. Au fost izolate toate infiltrațiile de la nivelul carosabilului, iar fisurile pereților au fost reparate”, a scris Daniel Băluță, miercuri, pe Facebook.

Lucrările la pasaj au început pe 19 iunie și, potrivit primarului din Sectorul 4, „au la bază toate indicațiile pe care specialiștii în domeniu le-au dat, și anume, pe lângă faptul că structura exterioară va fi curățată, scopul numărul 1 pe care îl avem este să blocăm apa care infiltrează acest pasaj”.

„Ca oricare cetățean al Bucureștiului care a trecut prin acest pasaj, la orele de trafic major am sesizat că avem o problemă fundamentală cu respiratul în acest pasaj, cu noxele, cu cantitatea de dioxid de carbon acumulată. Ca atare, specialiștii noștri au proiectat în premieră pentru acest pasaj un sistem de ventilație astfel încât, în momentul în care concentrația de dioxid de carbon crește, acest sistem să se activeze și să facă în interiorul pasajului aerul respirabil, pe de o parte, iar pe de altă parte într-o situație extremă, în cazul unui incendiu, de exemplu, să poată să funcționeze astfel încât să protejeze viețile oamenilor”, mai spunea el, printre altele.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
23.7 ° C
24.9 °
22 °
66 %
0.5kmh
0 %
Dum
32 °
lun
31 °
mar
35 °
mie
36 °
joi
28 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii