Daniel Băluță: Nu merg la Primăria Capitalei. Proiectele pe care le-am început în Sectorul 4 vor continua

Daniel Băluță: Nu merg la Primăria Capitalei. Proiectele pe care le-am început în Sectorul 4 vor continua

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a declarat duminică, la un post de televiziune, că nu intenționează să candideze la Primăria Capitalei în 2024. De asemenea, a mai spus că proiectele pe care le-a demarat în sectorul său vor continua.

Întrebat pe B1 TV dacă va candida la Primăria Generală Municipiului București, primarul PSD al Sectorului 4 a spus: „În primul rând, mă bucur că rezultatele pe care le-am obținut în echipa Sectorului 4, în primul rând, rezultatele pe care oamenii din comunitatea pe care o reprezint le apreciază, rezultate la care echipa mea, pe care vreau să o felicit și cu această ocazie, le-a obținut, ne poziționează în această situație, însă pentru noi ceea ce cred oamenii este mai important decât orice”.

„Oamenii își doresc – și inclusiv eu, pentru că și eu sunt un locuitor al Sectorului 4, acolo m-am născut, acolo am trăit, aici trăiesc – astfel încât este foarte important ca toate proiectele pe care le-am început și toate angajamentele pe care le-am luat în fața oamenilor să le ducem mai departe. Vedeți dumneavoastră, este o legătură strânsă între această latură, despre care dumneavoastră ați vorbit, și nevoia de rezultate, nevoia ca oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite, nevoia de a dezvolta infrastructuri pentru copii, și ceea ce am făcut în acești ani dovedește acest lucru”, a adăugat Daniel Băluță.

„Nu merg la Capitală (…). Proiectele pe care le-am început în Sectorul 4 vor continua, planșeul, metroul, școlile, grădinițele, maternitatea, tot ceea ce înseamnă copii, tot ceea ce înseamnă locuri de muncă bine plătite trebuie să se întâmple cât mai repede pentru noi, cei care trăim în această zonă a Bucureștiului”, a mai declarat edilul.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii