Imagini cu „Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei

Imagini cu „Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei

Sistemul de iluminat de la construcția numită ”Poarta Eroilor” a fost testat duminică, potrivit unui comunicat al primarului Daniel Băluță. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei, în zona în care se află Cimitirul Eroilor, dar și Cimitirul Bellu și Cimitirul Evreiesc.

Construcția e inspirată din lucrările arhitectului spaniol Santiago Calatrava, potrivit sursei citate. Construcția a fost proiectată de Concrete Design Solution în cadrul unui proiect mai mare care include realizarea unui pasaj subteran pentru pietoni, stații de metrou, scări rulante, lifturi, parcări și spații verzi.

Proiectul construcției de la Eroii Revoluției este avizat în comisiile de cultură, pentru a se integra alături de monumentele istorice din zonă, a declarat Băluță.

 

Intersecția va deveni un nod intermodal pentru transportul public din zonă, una dintre cele mai aglomerate din Sectorul 4.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii