Nicușor Dan admite că situaţia e gravă în toată zona din Piața Unirii și face o gafă: Confundă Dâmbovița cu Dunărea!

Pasajul Unirii și toată zona din Piața Unirii sunt în pericol de prăbușire, avertiza fostul primar al Capitalei Gabriela Firea. Întrebat despre aceste probleme ale Bucureştului, Nicuşor Dan admite că situaţia este gravă, însă confundă Dâmbovița cu Dunărea.

„Legat de Pasajul Unirii, sunt două componente, pe de o parte este propriu-zis pasajul, cel prin care trec maşinile. Acolo a existat o intervenţie a administraţiei străzilor chiar în momentul în care a fost raportată desprinderea acelor elemente verticale.

Pe de altă parte, atât Pasajul Unirii, zona în care Dâmboviţa intră sub asfalt, cât şi alte mari lucrări de infrastructură din Bucureşti, nu au avut de-a lungul timpului întreţinerea de care au nevoie. Evident că vrem să facem asta, dar avem nevoie de bani”, spune primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan a mai spus că „la prima vedere, investiţia pe care a trebuit să facem la pasajul de peste Dunăre este de ordinul a 30 de milioane de lei”. În fapt, Nicuşor Dan voia să vorbească despre Dâmboviţa, potrivit stiripesurse.ro.

Video aici: https://www.facebook.com/florinpuscas/videos/325372056091344/?t=6

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer senin
-1.1 ° C
-0.1 °
-3 °
78 %
0.5kmh
0 %
vin
7 °
sâm
5 °
Dum
8 °
lun
7 °
mar
7 °

Opinii