Prefectul Capitalei nu prelungește starea de alertă din Sectorul 1 cerută de Clotilde Armand

Prefectul Capitalei a declarat că nu aprobă prelungirea stării de alertă în Sectorul 1, cerută de Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 cere prelungirea stării de alertă, în condiţiile în care criza gunoaielor e departe de a se fi încheiat. Clotilde Armand susţine că mai are nevoie de încă 15 zile pentru ca toate deşeurile să fie adunate de pe străzi.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a convocat, duminică, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 1. Acesta a aprobat prelungirea stării de alertă pe raza UAT Sectorul 1 cu 20 voturi pentru din 27.

Declarațiile prefectului Capitalei:

”După toată această perioadă, instituțiile vor monitoriza, în mod continuu, situația din Sectorul 1 și nu vom ezita să luăm măsuri în momentul în care lucrurile se vor înrăutăți.

(…) Discuțiile sunt continue și sunt contacte dese între Primăria Sectorului 1 și salubrist, pentru a ajunge la un acord pentru o perioadă mai îndelungată”, a declarat prefectul Capitalei.

Acesta a fost întrebat și care au fost motivele pentru care Comitetul Local pentru Situații de de Urgență Sector 1 a aprobat prelungirea stării de alertă, cerută de Clotilde Armand.

”Comitetul Local pentru Situații de de Urgență Sector 1 se teme că compania de salubrizare nu va avea capacitatea necesară de a presta serviciile mai departe.

(…) Serviciul este prestat acum, trebuie să continue, însă, după cum știm, există un diferend între cele două părți”, a mai spus prefectul.

Întrebat cum a primit Clotilde Armand vestea că starea de alertă nu va fi prelungită, prefectul a evitat să răspundă.

”Primăria Sectorului 1 a fost chemată, a venit domnul viceprimar, care a discutat cu Romprest. Am ținut legătura și cu doamna Clotilde Armand”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și

Ultimele articole

Campanii

Vremea

București
cer fragmentat
13 ° C
13 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
75 %
mar
16 °
mie
14 °
joi
17 °
vin
24 °
sâm
27 °

Opinii