Președintele PSD Sector 1 Florin Manole: Anul acesta Clotilde Armand lasă fără investiții spitalele din Sectorul 1

Președintele PSD Sector 1 Florin Manole: Anul acesta Clotilde Armand lasă fără investiții spitalele din Sectorul 1

„Clotilde Armand va răspunde în fața alegătorilor pentru că și-a bătut joc de banii pe care Partidul Social Democrat i-a prevăzut în bugetul local pentru spitalele din Sectorul 1. Timp de 9 luni de zile, incompetența și reaua-credință a primarului Clotilde Armand a lăsat fără finanțare toate spitalele din Sectorul 1”, transmite prin intermediul unui comunicat Florin Manole, Președinte PSD Sector 1.

„Deși consilierii locali ai Partidului Social Democrat au făcut amendamente și au aprobat în bugetul pe anul 2023 suma de 227.500.000 ron pentru cheltuielile de investiții și funcționare a spitalelor din Sector, până în acest moment banii nu au fost cheltuiți. Așadar servicii publice mai proaste pentru pacienți, bani mai puțini pentru dotarea și renovarea spitalelor. Concret, Primăria a făcut cheltuieli de doar 3,45% din bugetul aprobat la începutul anului.

Astăzi, după luni de inactivitate și după ce cadrul legal s-a schimbat, doamna Armand și USR încearcă să păcălească cetățenii și managerii spitalelor cu alocări fictive care nu pot fi cheltuite până la finalul anului – știe oricine că procedurile de licitație durează mai mult și spitalele nu vor putea folosi banii. De aceea consilierii PSD Sector 1 vor amenda proiectele pentru a da posibilitatea spitalelor de a cheltui banii și în anul 2024”, conchide Florin Manole, Președinte PSD Sector 1.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii