Aur și argint mondial pentru tinerii dansatori din Voluntari

Aur și argint mondial pentru tinerii dansatori din Voluntari

Trupa „Power” a Clubului de Dans Modern al Casei de Cultură Voluntari a reprezentat România la Campionatul Mondial „Uhvati ur ritma (trad. Prinde-ți ritmul)” din Serbia și a făcut senzație, revenind acasă cu medalii de aur și argint.

Direcția Educație Cultural-Sportivă și Identitate Comunitară Voluntari a comunicat cu mare bucurie și mândrie că trupa a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la secțiunea MTV și a obținut locul II la secțiunea hip hop.

„Acești copii au făcut ca România și orașul Voluntari să strălucească într-o competiție în care s-au aflat țări precum Serbia, Croația, Italia, Germania, Ucraina, Rusia, Albania, Cipru, Grecia, Malta, Macedonia, Ungaria”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a Direcției. „Dintre cele 12 țări participante, ei au fost singurii care au purtat cu mândrie culorile României pe scena internațională! Talentul și determinarea copiilor noștri au făcut ca România să fie văzută și apreciată. Fiecare moment pe scenă a fost încărcat de energie, pasiune și profesionalism iar rezultatele vorbesc de la sine. Felicitări, dragi copii, pentru că ați reprezentat România si orașul Voluntari cu atâta onoare și succes!” se încheie comunicatul.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
31.1 ° C
31.1 °
28.9 °
33 %
1.5kmh
0 %
lun
31 °
mar
33 °
mie
35 °
joi
38 °
vin
34 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii