Beans&Dots va fi primul Coffee Shop din România care va permite plata cu Bitcoin sau eGold

Beans&Dots va fi primul Coffee Shop din România care va permite plata cu Bitcoin sau eGold

Beans&Dots Specialty Coffee Shop a implementat în premieră modul de plată oferit de Netopia Payments, dându-le astfel clienților săi posibilitatea de a plăti cu Bitcoin sau eGold produsele achiziționate din magazinul virtual.

Disponibilitatea acestei tehnologii de ultimă oră completează mijloacele de plată clasice disponibile deja (card bancar), și le oferă posibilitatea clienților de a realiza tranzacții mai rapide și mai sigure în magazinul virtual.

În primă fază, integrarea permite plata cu cryptocurrency în magazinul online beansanddots.ro, pentru ca în perioada următoare aceasta să fie extinsă pentru a acoperi și sistemul de plăți în cele două puncte fizice de vânzare – Beans&Dots Cișmigiu și Beans&Dots Aviației.

„Între cafeaua de specialitate și blockchain există o similitudine. La început puțini au fost cei care au înțeles ce este cafeaua de specialitate, ce aduce în plus, de ce este interesantă, cum îți poate face viața mai bună. Între timp a devenit o industrie de aproape 100 de miliarde USD. La fel se întâmplă și cu tehnologia blockchain. Dincolo de cryptocurrency, de care a auzit toată lumea, este un întreg univers “in the making” și ne bucurăm să fim primii din industria noastră care i se alătură. Suntem convinși că această tehnologie va deveni din ce în ce mai mult o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi”, a declarat Alexandru Aron, Beans&Dots.

Magazinul online beansanddots.ro vinde în exclusivitate în România cafeaua de specialitate prăjită în Berlin de către The Barn Coffee Roasters. The Barn Coffee Roasters permite fermierilor de la care cumpără cafeaua verde să aibă un business sustenabil. Beans&Dots Speciality Coffee Shop este official reseller în România al The Barn Coffee Roaster

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
câțiva nori
26.1 ° C
26.2 °
26 °
61 %
2.1kmh
20 %
vin
37 °
sâm
38 °
Dum
39 °
lun
36 °
mar
31 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii