Marcel Ciolacu, despre renegocierea PNRR

Marcel Ciolacu, despre renegocierea PNRR

„Dacă am prinde în jur de 2 miliarde pe irigații, în sfârșit aș putea spune și eu că PNRR e salvat”, a afirmat liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, miercuri, după ce a participat la deschiderea INDAGRA.

Întrebat despre întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL, președintele PSD a explicat: „Am avut o întâlnire de lucru, nu este nici prima, nici ultima. Aceste întâlniri le avem destul de des. După cum bine știți, astăzi domnul prim-ministru este la Bruxelles și am trecut în revistă și cu ministrul fondurilor (europene, n.r.) ce anume se renegociază (din PNRR, n.r.) și cum a rămas renegocierea stabilită. Ce mă bucur și am spus-o și intervenția mea, și domnul ministru Daea știe deja, am scos anumite proiecte prinse care erau niște aberații”.

„Sunt foarte multe, sunt ferm convins că domnul premier, când vine domnul ministru de resort, o să explice. Prioritatea noastră, fiindcă sunt aici cu domnul ministru Daea, și a domnului ministru este să prindem cât mai multe sume, repet, dacă am prinde în jur de 2 miliarde pe irigații, în sfârșit aș putea spune și eu că PNRR e salvat”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
4.2 ° C
5 °
2.8 °
92 %
2.6kmh
100 %
lun
5 °
mar
7 °
mie
10 °
joi
10 °
vin
11 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii