Ministrul Agriculturii a prezentat companiilor din Qatar şi Emiratele Arabe Unite potenţialul agriculturii româneşti

Ministrul Agriculturii a prezentat companiilor din Qatar şi Emiratele Arabe Unite potenţialul agriculturii româneşti

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunțat, joi seară, că a prezentat celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite potenţialul agriculturii româneşti.

”Un nou drum pentru România prin dezvoltarea de proiecte pentru agricultură, zootehnie şi procesare! România are nevoie de investiţii în procesarea materiei prime pe care o obţin fermierii noştri! Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti şi vom echilibra balanţa comercială. Am prezentat potenţialul uriaş al agriculturii româneşti în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut în ultimele două zile cu oficialii şi reprezentanţii celor mai puternice companii din Qatar şi Emiratele Arabe Unite”, a scris, joi seară, pe Facebook, ministrul Agriculturii.

Florin Barbu anunţă că, în cadrul vizitei oficiale a delegaţiei Guvernului României, au fost puse bazele unor proiecte majore de investiţii în domeniul zootehnic, privind dezvoltarea de abatoare pentru procesarea cărnii de ovine, construirea unei fabrici de procesare a laptelui praf, precum şi construirea unei fabrici de procesare legume şi materie primă pentru obţinerea condimentelor.

”Toate acestea reprezintă rezultatul muncii unei echipe care îşi doreşte şi construieşte pentru viitor”, a mai transmis ministrul Agriculturii.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
14.9 ° C
16 °
12.2 °
66 %
3.6kmh
0 %
mie
24 °
joi
22 °
vin
27 °
sâm
25 °
Dum
19 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii