fbpx

Moneda Bitcoin a atins cea mai mare valoare din istorie

Moneda Bitcoin a atins cea mai mare valoare din istorie

Moneda Bitcoin a atins cea mai mare valoare atinsă vreodată,ajungând la 19.920,53 de dolari. Din ce în ce mai mulți investitori aleg această monedă virtuală. Bitcoin a scăzut sub 3.300 de dolari la un moment dat, după ce a atins recordul anterior.

Au trecut aproape trei ani pentru a depăși recordul anterior, când moneda virtuală a atins un nivel mai mic. Aproximativ 137 de dolari în comparație cu actuala cotație. Cu toate acestea însă, valoarea bitcoin a crescut cu peste 170%.

Analiștii sugerează că unii investitori au considerat moneda virtuală un „refugiu sigur” într-un moment de incertitudine cauzat de pandemia de coronavirus, dar că rămâne totuși volatil. Alți factori care au susținut creșterea bitcoin includ PayPal, care permite folosirea platformei pentru a cumpăra și vinde monedele virtuale, și un număr de mari investitori instituționali care și-au declarat interesul de a cumpăra fonduri legate de cripto-monedă.

Un alt factor este îngrijorarea investitorilor legată de faptul că eforturile băncilor centrale de a face față COVID-19 vor alimenta inflația. Aurul și alte metale prețioase sunt utilizate în mod tradițional pentru acoperirea împotriva unui astfel de risc.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.6 ° C
12.8 °
11.1 °
80 %
2.6kmh
0 %
lun
13 °
mar
19 °
mie
20 °
joi
21 °
vin
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii