Anunț Google: S-au rezolvat problemele intervenite la principalele servicii

Anunț Google: S-au rezolvat problemele intervenite la principalele servicii

Principalele servicii ale Google – Gmail, Google Meet, Google Docs, YouTube sau Google Play – au ieşit din serviciu luni, 14 decembrie, timp de aproape patru ore în întreaga lume – o pană de care toate lumea se temea, potrivit AFP. 

Mai precis, toate site-urile pe care logarea se face cu ajutorul unei parole au fost afectate. Principalele probleme au fost semnalate mai întâi în Europa, după care au afectat și Statele Unite. Acest decalaj se explică prin decalajul orar.

Problemele au apărut în înainte de ore 14:00, când majoritatea serviciilor Google au devenit indisponibile pentru majoritatea utilizatorilor. Serviciile Google în ”cloud”, precum Drive sau Keep nu putea fi accesate, luni, în jurul orei 14.00, ora României.  „Suntem conștienți de o problemă cu serviciile Google care afectează majoritatea utilizatorilor. Utilizatorii afectați nu pot accesa serviciile Google. Vom furniza o actualizare până la 14/12/2020 14:12 cu detalii despre momentul în care ne așteptăm să rezolvăm problema. Vă rugăm să rețineți că acest timp este estimativ și se poate modifica”, a fost mesajul care a apărut în dreptul tuturor serviciilor Google, pe pagina unde compania americană anunță eventuale defecțiuni.

„Fiabilitatea sistemului este o prioritate majoră la Google”

Între timp Google a anunțat că problemele au fost rezolvate în cea mai mare parte și serviciile sale sunt acum active pentru majoritatea utilizatorilor.

„Problemele ar trebui rezolvate pentru marea majoritate a utilizatorilor afectați. Vom continua să depunem eforturi pentru restabilirea serviciilor pentru ceilalți utilizatori afectați, dar nu vor fi furnizate actualizări suplimentare pe tabloul de bord Google Workspace Status. Vă rugăm să fiți siguri că fiabilitatea sistemului este o prioritate majoră la Google și că facem îmbunătățiri continue pentru a îmbunătăți sistemele noastre”, este mesajul care apare pe panoul de bord al Google, la toate serviciile gigantului american.

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.1 ° C
11.6 °
10 °
86 %
2.6kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
22 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii