Elon Musk critică „nonsensul” Twitter și nu numai

Elon Musk critică „nonsensul” Twitter și nu numai

„Twitter este o prostie. Nu o luați în serios”Elon Musk, fondatorul și directorul general al companiei Tesla, a lansat noi critici la adresa giganților digitali din SUA.

El spune într-o postare chiar pe Twitter că ”mulți oameni vor fi super-nemulțumiți cu companiile tech de pe Coasta de Vest, care s-au transformat în arbitrii de facto ai libertății de exprimare”.

Criticile lui Musk vin după ce Facebook și Twitter au suspendat conturile președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump, iar Amazon, Apple și Google au încetat orice colaborare cu Parler, o rețea socială spre care au migrat mulți utilizatori americani nemulțumiți de practicile Facebook și Twitter, potrivit Business Insider.

Șeful Tesla a criticat constant în ultimele luni conduita Facebook, acuzând rețeaua socială fondată de Mark Zuckerberg de faptul că a contribuit la radicalizarea din societate și a jucat un rol în violențele de la Capitoliu din 6 ianuarie. Anul trecut, el ceruse încetarea monopolului Amazon pe piața comerțului online din SUA, criticând compania condusă de Jeff Bezos că a cenzurat o carte despre coronavirus.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie de intensitate mică
15 ° C
16.1 °
13.8 °
88 %
5.1kmh
75 %
mie
14 °
joi
10 °
vin
14 °
sâm
16 °
Dum
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii