Gabriela Firea – apel la pace de Ziua internațională de luptă împotriva rasismului și antisemitismului

Gabriela Firea – apel la pace de Ziua internațională de luptă împotriva rasismului și antisemitismului

„<<Fericiți făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema!>>

Astăzi, celebrăm Ziua internațională de luptă împotriva rasismului și antisemitismului. Este cea mai potrivită ocazie pentru a trage un semnal de alarmă! Ura față de ceilalți semeni macină din temelii lumea zilelor noastre”, a postat pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea.

„În urmă cu 85 de ani, în Noaptea de Cristal, începea Holocaustul prin violențele împotriva evreilor din Germania. O pagină neagră din istoria umanității care nu trebuie să se mai repede. Din păcate, după atâția zeci de ani, suntem martorii unui nou conflict tulburător. Războaiele sunt Iadul pe pământ! Nu cred că există un om care să-și dorească să treacă prin teroarea care este în aceste zile în Israel și Fâșia Gaza. Este dramatic tot ce s-a întâmplat în Israel și prin ce trec miile de palestinieni nevinovați folosiți în luptă de teroriști. Imaginile pe care le vedem de o lună încoace sunt prea grele de privit, dar totuși atât de reale.

Trebuie să ne rugăm cu toții pentru pace! Toți oamenii de acolo au nevoie de liniște. Dumnezeu, indiferent cum se numește el în credința fiecăruia, este dătător și iubitor de viață!”, a scris Gabriela Firea.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
20.6 ° C
21.2 °
20.5 °
39 %
4.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
15 °
mar
13 °
mie
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii