Pardoxul televiziunii: Paramount Global dă afară sute de angajaţi, la o zi după ce CBS a avut un număr record de vizionări pentru Super Bowl

Pardoxul televiziunii: Paramount Global dă afară sute de angajaţi, la o zi după ce CBS a avut un număr record de vizionări pentru Super Bowl

Decizie suprinzătoare la Paramount Global. Compania concediază sute de angajaţi, la doar o zi după ce a anunţat că CBS a avut un număr record de telespectatori pentru Super Bowl. Măsura a fost anunțată de directorul general Bob Bakish, într-un memoriu intern adresat angajaţilor, transmite CNBC.

Cel mai probabil, Paramount va concedia aproximativ 800 de oameni, sau aproximativ 3% din forţa de muncă. Paramount Global a încheiat anul 2022 cu aproximativ 24.500 de angajaţi cu normă întreagă şi cu normă parţială.

”Aceste ajustări ne vor ajuta să ne dezvoltăm impulsul şi să ne executăm viziunea strategică pentru anul următor – şi cred cu fermitate că avem multe motive să fim entuziasmaţi”, a scris Bakish în notă.

Acţiunile Paramount au scăzut marţi cu aproximativ 4%.

Paramount Global a purtat în ultimele luni discuţii incipiente de fuziune cu Skydance Media şi Warner Bros. Discovery, a relatat anterior CNBC.

Compania media își avertizase anterior angajaţii cu privire la reduceri iminente de locuri de muncă.

Bakish a spus la acea vreme că Paramount Global trebuie ”să funcţioneze ca o

Super Bowl 58 de la CBS a fost cea mai vizionată emisiune de televiziune din istorie, cu aproximativ 123,4 milioane de persoane care au vizionat evenimentul sportiv, pe toate platformele. CBS a perceput o medie record de 6,5 milioane de dolari pentru fiecare reclamă de 30 de secunde pentru Super Bowl, conform companiei de cercetare Guideline.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
13.5 ° C
14.4 °
12 °
73 %
4.1kmh
0 %
mie
25 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
24 °
Dum
23 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii