Prințul Charles și soția sa Camilla s-au vaccinat anti-COVID

Prințul Charles și soția sa Camilla s-au vaccinat anti-COVID

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost amândoi vaccinați împotriva Covid-19, în contextul în care secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, le-a solicitat tuturor persoanelor cu vârsta de peste 70 de ani să se programeze pentru vaccinare. Peste 12 milioane de persoane au fost vaccinate împotriva maladiei COVID-19 în Marea Britanie până în acest moment.

Prinţul Charles și Ducesa de Cornwall se află abia la primă doză de vaccin anti-Covid. Oficialii britanici au anunțat acest lucru, dar nu au comunicat când s-a întâmplat exact momentul vaccinării cuplului regal.
Prinţul Charles a fost infectat cu noul coronavirus anul trecut în luna martie, imediat după începutul pandemiei. Nu a avut simptome grave și a afirmat atunci că are anticorpi împotriva virusului.

Regatul Unit al Marii Britanii și al irlandei de Nord are o abordare diferită în ceea ce privește campania de vaccinare anti-coronavirus. În ciuda studiilor recente care au pus la îndoială eficacitatea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford în colaborare cu AstraZeneca, Regatul Unit al Marii Britanii continuă să folosească în continuare acest ser în campania de imunizare a populației țării.

Autorităţile britanice intenţionează să administreze un vaccin anti-COVID-19 tuturor celor 15 milioane de persoane vulnerabile de pe teritoriul ţării până la jumătatea lunii februarie, inclusiv celor cu vârste de peste 70 de ani, angajaţilor din domeniul sanitar şi rezidenţilor cu afecţiuni preexistente.

De la debutul pandemiei de coronavirus și până în prezent pe teritoriul acestei țări au fost raportate aproape 4 milioane de cazuri de infectări cu Covid-19 și în jur de 113 mii de decese asociate acestei boli.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ploaie ușoară
18.3 ° C
20.5 °
16.1 °
70 %
1.5kmh
0 %
lun
25 °
mar
25 °
mie
25 °
joi
26 °
vin
26 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii