Gabriela Firea: „Centru unic în Capitală! Am participat la inaugurarea unui centru integrat – secție de poliție și centru de consiliere și informare antidrog”

Gabriela Firea: „Centru unic în Capitală! Am participat la inaugurarea unui centru integrat – secție de poliție și centru de consiliere și informare antidrog”

„Centru unic în Capitală! Am participat la inaugurarea unui centru integrat – secție de poliție și centru de consiliere și informare antidrog. Îl felicit pe colegul meu Daniel Băluță, primarul sectorului 4, pentru că a reușit să aducă în același loc toate serviciile importante pentru bucureștenii din sectorul 4”, transmite senatorul PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
„La Mall Grand Arena se regăsesc Direcția de Poliție Locală, Direcția de Evidență a Persoanelor, Direcția de Impozite și Taxe Locale și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, iar de astăzi Secția 26 Poliție și primul Centru de consiliere și informare antidrog din cadrul Agenției Naționale Antidrog, destinat adolescenților expuși riscului consumului de substanțe interzise.
Copii de 12 ani au ajuns să consume și să vândă droguri în Capitală. Sunt realități tulburătoare pentru orice părinte! Avem nevoie de centre de consiliere specializate, de specialiști care să-i ajute pe acești tineri! Siguranța cetățenilor trebuie să fie prioritatea oricărui ales local, al oricărui conducător de instituție din țară.
Alături de chestorul Bogdan Berechet, directorul general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, comisarul șef Georgiana Ramona Dabija, directorul Agenției Naționale Antidrog, conf. univ. dr. Florina Rad, medic la Spitalul Obregia și Cătălina Surcel, directorul Asociației Telefonul Copilului am reiterat cât de gravă este situația consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor din Capitală. Avem nevoie de implicarea tuturor – instituții, părinți, cetățeni – pentru a învinge acest flagel care distruge vieți și familii. Drogurile ucid!”, conchide Gabriela Firea.
+15

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
ceață
13 ° C
14.9 °
12 °
87 %
4kmh
40 %
Dum
22 °
lun
23 °
mar
23 °
mie
22 °
joi
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii