Sărbătoarea Sfintelor Paști: Gabriela Firea a transmis o urare de suflet

Sărbătoarea Sfintelor Paști: Gabriela Firea a transmis o urare de suflet

În Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paștilor și ultima zi a Săptămânii Patimilor în care creștinii s-au pregătit pentru Sfintele Paști, candidatul PSD la Capitală, Gabriela Firea, a transmis o urare de suflet. 
Gabriela Firea a urat tuturor „puterea de a dărui și de a ajuta semenii”.
„Dragii mei, bucuria vine din lucruri mărunte, liniștea vine din suflet, lumina vine din inima fiecăruia! Minunea învierii lui Iisus dăinuie în inimile noastre, ne luminează viața și ne întărește credința. Paștele este sărbătoarea care ne invită să trecem de la întuneric la lumină, de la deznădejde la speranță, de la moarte la viață. Este momentul în care sufletul nostru se deschide spre iubirea lui Dumnezeu și spre iubirea aproapelui. Sfintele sărbători de Paște să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și de a ajuta semenii. Paști fericit!”, a transmis Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook
Gabriela Firea a mai spus că Învierea Domnului este momentul în care creștinii trebuie să se bucure, „alături de cei dragi, cu sufletul deschis către Dumnezeu.”

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.5 ° C
12.3 °
11 °
88 %
4.1kmh
100 %
sâm
22 °
Dum
25 °
lun
22 °
mar
22 °
mie
25 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii