Soția pacientului care a murit în Belgia: „Se joacă cu viața oamenilor, calcă pe cadavre!”

Soția pacientului care a murit în Belgia: „Se joacă cu viața oamenilor, calcă pe cadavre!”

Soția bărbatului care a murit după ce a fost transferat în Belgia cu întârziere reclamă faptul că autoritățile române au luat atitudine abia după ce ea a ieșit public să vorbească despre starea soțului său.

MIHAELA GANEA, soția bărbatului decedat  ”Mie îmi pare rău dacă dl. ministru spune că nu există un autor moral. Nu mă interesează ce culoare politică are fiecare ce declară. Eu vă spun doar că nu se întâmplă nimic în România, că a trebuit să ies public ca să-mi strig năduful ca să pot să-l duc acolo. Prea târziu. Regret că nu am ieșit, poate, mai devreme. Dacă pleca vineri, poate se întâmpla să fie bine și nu eram în situația asta astăzi. Pe mine nu mă interesează autorul moral, pe mine mă interesează criminali cu sânge rece care mi-au spus direct în față că au alte priorități. A trebuit să aștept zile în șir, să-l plimb pe soțul meu în toată România, de la un spital la altul, ca să ajungă într-un final într-un spital unde cineva să-și dea interesul pentru el. Doar că a fost prea târziu! Înțelegeți? Mult prea târziu!”

Mihaela Ganea mai spune că unul dintre medicii Departamentului pentru Situații de Urgență i-ar fi reproșat faptul că, prin mediatizarea cazului, i-a stricat imaginea lui Raed Arafat.

MIHAELA GANEA, soția bărbatului decedat: ”Discuția mea și supărarea mea foarte tare este cu departamentul DSU, care s-au comportat așa cum s-au comportat. Domnul acela cu care m-am conversat mi-a spus în primă fază să am răbdare, că are alte priorități sau că trebuie să mă ia în ordinea priorităților și care mi-a transmis că i-am stricat imaginea domnului Arafat! Pe mine nu mă interesează imaginea nimănui, le-am transmis și le transmit în continuare. Dacă trebuie să stric imagini, o s-o fac!”

Pacientul care a fost transferat în Belgia cu întârziere a murit luni, în urma unui șoc septic din cauza infecțiilor luate din spitalele românești. Medicii belgieni au constatat că este vorba despre patru bacterii și o ciupercă.

Înainte de ajunge la Centrul de Mari Arși din Belgia, bărbatul a fost internat în trei spitale din România.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
11.6 ° C
13.3 °
10 °
71 %
8.8kmh
0 %
vin
14 °
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
16 °
mar
13 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii