fbpx

Valoarea tichetului de masă-majorată

Valoarea tichetului de masă-majorată

Valoarea nominală a unui tichet de masă va fi, începând cu semestrul al II-lea al acestui an, respectiv de la 1 iulie, de până la 30 de lei, față de cel mult 20 lei în prezent, conform proiectului promulgat acum de președintele Iohannis.

Creșterea valorii tichetelor de masă la 30 de lei, dar de la 1 iunie, fusese anunțată de coaliția de guvernământ în pachetul ”Sprijin pentru România”. CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Majoritatea tour-operatorilor se așteaptă la un flux mai mare de turiști. Cresc prețurile, de la bilete de avion la hotel și mâncare Proiectul mai prevede că angajatorii pot acorda suplimentar, în luna iulie 2022, tichete de masă având valoarea corespunzătoare diferenței dintre valoarea stabilită, de până la 30 lei/tichet de masă/zi, și valoarea acordată în luna iunie 2022 corespunzător zilelor lucrate în această lună.

Printr-o altă prevedere a proiectului adoptat, organizațiile sindicale legal constituite pot acorda din fonduri proprii, ocazional, tichete cadou membrilor proprii care nu au calitatea de angajați ai organizației sindicale. Frecvența acordării tichetelor cadou și valoarea lor se stabilesc de către conducerea organizației sindicale.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
33.3 ° C
34.9 °
32 °
38 %
3.1kmh
0 %
joi
36 °
vin
37 °
sâm
35 °
Dum
33 °
lun
36 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii