Miercuri, baschetbaliștii CSO Voluntari luptă pe teren propriu în semifinala LNBM

Miercuri, baschetbaliștii CSO Voluntari luptă pe teren propriu în semifinala LNBM

Miercuri, 1 mai, de la ora 19, baschetbaliștii CSO Voluntari întâlnesc, pe teren propriu, CSM Oradea, în meciul trei al semifinalei Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95”. Elevii lui Ainars Bagatskis au promis să schimbe Ziua Muncii în Ziua Victoriei!

După primele două jocuri, disputate la Oradea, scorul este de 2-0 în favoarea ardelenilor, însă ilfovenii sunt deciși să-și joace șansele până la capăt, alături de proprii suporteri, în Sala „Gabriela Szabo”.

Și pentru că veni vorba de suporteri, trebuie spus că CSO Voluntari a pregătit o veritabilă petrecere tradițională înaintea meciului, cu „mici de la Cocoșatu‘”, bere, muzică și cadouri. Fanii care au bllete, vor primi gratuit bunătățile, inclusiv oaspeții de la Oradea. În plus, primii 100 de spectatori ilfoveni vor primi eșarfa 23/24 a ENBL.

Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport, Prima Sport și canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

În cealaltă semifinală, U BT Cluj-Napoca este în avantaj după primele două partide (2-0), în fața celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

CSO Voluntari s-a calificat în careul de ași al Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce au trecut de BC CSU Sibiu după cinci meciuri disputate.

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
14 ° C
15 °
13.3 °
51 %
3.6kmh
100 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
25 °
lun
24 °
mar
14 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii