CSO Voluntari, în „careul de ași” al Ligii Naționale de Baschet Masculin

CSO Voluntari, în „careul de ași” al Ligii Naționale de Baschet Masculin

Baschetbaliștii CSO Voluntari s-au calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95”. Ilfovenii au câștigat aseară meciul decisiv al sfertului de finală cu BC CSU Sibiu.

Partida s-a disputat în Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari și s-a ridicat la nivelul unui meci decisiv prin intensitate și spectacol. Oaspeții de la Sibiu au făcut un joc foarte bun și au reușit să conducă pe tabelă și cu o diferență de 10 puncte. Nu o dată, ci de două ori însă, CSO Voluntari a reușit să revină, iar în final, printr-un plus de concentrare și atenție la finalizare, a reușit să încline decisiv balanța. Scorul a fost 81-70 în favoarea CSO Voluntari.

Cei mai buni jucători ai partidei au fost, pentru ilfoveni, Trevon Allen (16 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive), Kodi Justice (13 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări), Kwamain Mitchell (10 puncte, 2 pase decisive) și Laszlo Polyak (10 puncte, 2 recuperări).

CSO Voluntari va întâlni în semifinale CSM CSU Oradea, care a trecut în sferturi de CSM CSU Constanța. Primele două meciuri se vor juca la Oradea, joi 25 și sâmbătă 27 aprilie. Cealaltă semifinală aduce înfruntarea dintre U BT Cluj-Napoca (care a învins pe CS Dinamo București) și BCM U FC Argeș Pitești (care a câștigat în fața CS Rapid București).

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer senin
12.6 ° C
13.8 °
11 °
91 %
2.7kmh
0 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
17 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii