Marcel Ciolacu a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste

Marcel Ciolacu a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste

Marcel Ciolacu a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste. Preşedintele PSD i-a mulţumit premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încredere și colegilor de partid pentru eforturile făcute de-a lungul timpului.

„Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.
Acest post de #vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate.
Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea #PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.
Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în #UE și #NATO.
Cu PSD la guvernare se ridică #MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la #Schengen.
Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin #InternationalaSocialista.
Uniți și puternici pentru #România!”, a transmis Marcel Ciolacu printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
Prim-vicepreședinte PSD Sorin Grindeanu a transmis că prin această alegere, PSD a obținut ”recunoașterea că cel mai puternic partid de stânga din România” și „un vot de încredere pentru politicile publice şi eforturile continue ale echipei PSD”.

 

Te-ar putea interesa și

Vremea

București
cer acoperit de nori
16.3 ° C
17.7 °
15.5 °
75 %
7.2kmh
100 %
joi
16 °
vin
16 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
21 °

Ultimele articole

Campanii

Opinii